Zet je creativiteit aan!

Voor meer ontspanning, meer plezier, minder stress en meer geluk.

 

Creatief zijn gaat je zo veel brengen. Uit eigen ervaring weet ik dat dit echt zo is. Ik ben al mijn creatieve ideeën om thuis lekker te ontspannen, gaan bundelen in verschillende boekjes en zo is deze serie “creatieve boekjes” ontstaan. Pak eventjes “ME-time” en ga lekker aan de slag met leuke opdrachtjes en ideetjes.

 

De “creatieve boekjes” zijn klein heel handzaam, ze bestaan uit losse kaartjes van 85x85 mm aan een metalen ring. Ook heel handig om mee te nemen als je ergens op locatie wil gaan tekenen. Straks als er weer nieuwe opdrachten zijn. Kan je de kaartjes er zo aan toevoegen. Hoe handig is dat. Alle creatieve boekjes zijn ook te koop als setje, met extra materialen. Zodat je thuis gelijk kan starten. Dat wil je toch.

 

Alle creatieve boekjes zijn superleuk voor jezelf, maar ook om cadeau te doen aan iemand die het leuk vindt om creatief bezig te zijn, of het echt nodig heeft om wat meer te ontspannen. Creativiteit kan je daar heel goed bij helpen.

 

Creatief boekje 1: Start in je eigen schetsboek

Starten in je eigen schetsboek gaat je zo veel brengen. Ik weet ook zeker dat als je eenmaal begint je niet meer kan stoppen. In dit boekje ga ik je allerlei ideetjes geven om te gaan creëren, perfectie los te laten en te ontspannen. Eventjes lekker tijd voor jezelf. Laat alles ontstaan en volg je gevoel.  

 

Creatief boekje 2: Teken je eigen toekomst

De opdrachten in dit boekje gaan je heel goed helpen om op een creatieve manier je dromen en ambities visueel te maken. Door te tekenen maak je heel helder wie je wilt zijn, wat je wilt doen en wat jou gelukkig maakt. Je zult merken dat je dromen tot leven komen en het veel makkelijker is om concrete stappen te zetten om je dromen uit te laten komen.

 

Creatief boekje 3: Start in je eigen art-journal

Een art-journal bijhouden is zo fijn voor jezelf. Je kan alles kwijt wat je hebt meegemaakt en hoe je je voelt op een creatieve manier. Het is jouw creatieve dagboek. In dit boekje ga ik je allerlei ideetjes en tips geven om te starten in je eigen art-journal.

 

Creatief boekje 4: Starten met aquarel

Aquarel is echt mijn favoriet, het is zo heerlijk om ermee te werken. Het is het loslaten van perfectie en het verrassingseffect hoe de verf opdroogt. In dit boekje ga ik je allerlei oefeningen, tips en ideetjes geven om lekker aan de slag te gaan met aquarelverf.

 

Creatief boekje 5: Start in je eigen vakantie-journal

Het is zo super leuk om een vakantie-journal te maken. Een mooiere herinnering kan je niet hebben. Het is jouw creatieve dagboek van je vakantie. In dit boekje geef ik je allerlei ideetjes en tips om te starten in je eigen vakantie-journal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2019 - 2021 By Marit van Buchem | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel