Vorige Artikel 3 van 3 Volgende

Ons goed doel !!!

Dit jaar steun ik samen met de Soroptimisten Club International Apeldoorn met de verkoop van de kerstkaarten de organisatie Moviera. Deze organisatie wil veiligheid in gezinnen en relaties duurzaam herstellen, kans op herhaling van geweld en misbruik verkleinen en zij werkt aan herstel om terugval te voorkomen. Daarbij zetten ze in op de eigen kracht van de cliënten. Ze helpen hen te herstellen van het geweld, versterken hun krachten en sociale contacten zodat zij zo snel mogelijk op eigen benen kunnen staan.

Onze steun richt zich op de Moviera  locatie in Apeldoorn. Hier wonen 19 vrouwen, al dan niet met hun kinderen, voor een periode van 6-9 maanden. 

De Soroptimisten Club International Apeldoorn biedt financiële ondersteuning bij het organiseren van activiteiten voor de kinderen, bijvoorbeeld extra sport- en spel. Dit valt niet binnen de gefinancierde kerntaken van Moviera. Het ontlast de vrouwen waardoor zij de gelegenheid hebben om optimaal deel te kunnen nemen aan hun traject, waarin zij oa geholpen worden bij het vinden van werk.

© 2019 - 2022 By Marit van Buchem | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel