Vorige Artikel 7 van 7 Volgende

Setje van 6 dubbele kaarten met envelop || Thema verlies/steun/geluk

€ 10,00
Voorraad 26 stuks

Wil je iemand steunen met een mooie, lieve en originele kaart dan is deze serie heel erg geschikt. Het zijn handgeïllustreerde dubbele kaarten met een licht grijze envelop. Gedrukt op mooi stevig papier. Binnenin is genoeg ruimte voor een lieve boodschap.

Een witte roos staat voor liefde, onschuld, licht, stilte, kalmte, vertrouwen, respect, genegenheid en mooie herrinneringen. Witte rozen worden meestal gegeven tijdens een droevige gebeurtenis. Bijvoorbeeld als iemand een dierbare is verloren. 

Een witte duif staat voor vrede, eenheid, verzoening, liefde en de ziel. Bij een uitvaart staat de witte duif symbool voor de overledene die men nu moet loslaten. Het vormt een mooie laatste groet. 

Een witte veer staat voor bescherming, reinheid, liefde en licht. Een teken dat een overleden dierbare goed is over gegaan. 

Een witte kaars staat voor verlichting, zuiverheid, genezing, waarheid, vrede en vreugde. Een kaarsje kan je branden om even extra bij iemand stil te staan. 

Een witte vlinder staat voor stilte, waarheid, reinheid, tederheid, liefde, geluk en transformatie. Vlinders symboliseren trasformatie van een rups, naar een pop tot een mooie vlinder. 

Een blaasbloem ( zo noem ik ze ) staat voor geluk en trouw. Als je blaast en alle pluisjes waaien weg dan mag je een wens doen. Dat wil je toch altijd even doen. Wat zou jij wensen? 

© 2019 - 2023 By Marit van Buchem | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel